TOPdesks ITSM software samler dine IT services på ét sted, så det er let at dele viden, besvare spørgsmål og løse problemer. Du giver dine medarbejdere mere tid, og brugerne en grund til at være glade.

Gør det til dit eget


Din TOPdesk platform er ikke mejslet i sten. Vælg den pakke, der passer til din organisation, tilføj de rigtige add-ons og tilpas features, såsom din serviceportal, for at skabe en personlig og ubesværet servicelevering.


Kort fortalt om vores software


Du får 3 pakker at vælge imellem, så du nøjagtigt kan få de features, du har brug for.


En out-of-the-box software, der er klar til at blive taget i brug lige fra starten. Ingen kodning er nødvendig.


Takket være ‘Software as a Service’ er din TOPdesk altid opdateret.

RAPPORTER

Gør metrics til indsigt

Dashboardets rapporter og KPI’er tilbyder metrics i realtid, der hjælper dig med at handle med det samme, mens avanceret analyse hjælper dig med at finde potentielle problemer og arbejde proaktivt.

INTEGRATIONER

Bind det hele sammen

Bring virtuelle assistenter, netværksscanninger og personaledata ind i TOPdesk ved hjælp af mere end 90 forskellige integrationer, som du kan vælge imellem. Eller byg din egen med API’en, så du kan gøre alt på ét sted.

KONTAKT OS 

Vi anbefaler TOPdesk som jeres service management tool.

VORES ROLLE


TOPdesk har gjort service management simpelt, og du kan  bl.a. anvende TOPdesk til IT- eller Customer Service Management.


Vi hjælper vores kunder med at opnå størst mulig værdi i anvendelse af værktøjet, i forbindelse med implementering, optimering af processer og udvikling af servicefunktionen.